Yksityisyyssuoja

Viimeeksi muokattu: Joulukuu 19, 2018

Tervetuloa Tietosuojakäytäntöömme!

Jasmin on aikuisviihdesivusto, joka tarjoaa live kamera esiintymisiä ja muita liittyviä aikuispalveluja.

Kun käytät näitä palveluja, jakaat joitakin henkilökohtaisia tietoja meidän kanssa. Koska haluamme että nautit meidän palveluista rauhallisella ja luotettavalla tavalla, voit luottaa että olemme täydellisesti omistuneitaturvaamaan sinun henkilökohtaisia tietoja.

Koska yksityisyytesi on niin tärkeä meille, haluamme tarjota teille tämän Tietosuojakäytännen, selittäen miten me keräämme ja jakaamme sinun henkilökohtaisia tietoja, että voit tehdä ilmoitettuja valintoja tietojesi käytännöstä.

Ole hyvä ja lue tämä Tietosuojakäytäntö huolellisesti. Olemme yrittäneet kirjoittaa sen tavalla, jolla ei ole tylsiä, pikiä lauseita ja oikeudellisia termejä. Voit ottaa meihin yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä meidän yksityisyysmenetelmistä ja miten me käytämme teidän yksityisiä tietoja. Olemme iloisia voidessamme tarjota sinulle tarvitsemasi avun.

Kuka päättää "Kenelle" ja "Miksi" Yksityiset Tietosi on Prosessoitu?

Yhtiö, joka päättää kenelle ja miksi yksityiset tietosi on prosessoitu, ja jota kutsutaan "Tietoohjain" on:

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l., Luxemburgissa perustettu yksityinen osakeyhtiö, jonka rekisteröity osoite on 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg, ja on rekisteröity Luxemburgin Kauppa- ja Yritysrekisteriin numeroon 171.358.

Mitkä Yksityiset Tiedot Prosessoimme?

Keräämme, käytämme, jakaamme, siirrämme, ja tallennamme eri tyyppejä sinun yksityisistä tiedoista sinun vierailusi seurauksena ja/tai kun käytät meidän sivuston palveluja.

Yksityiset tietosi jotka keräämme sisältää seuraavien tietojen kategoriat:

  1. Yksityiset tiedot jotka annat meille

    • Kun luot asiakastilin meidän verkkosivustossa

      Kun luot tilin meidän verkkosivustossa, vaadimme tärkeitä tietoja sinusta:

      • sähköpostiosoite

      • käyttäjätunnus

      • salasana

      In order to give yourself more visibility and presence on our site, you can complete "My Profile" in your account settings. By doing so, you are free to provide us some additional information, such as:

      • nimimerkki

      • Sukupuolesi

      • ikäsi

      • paikkakuntasi

      • sinun seksuaalinen mieltymys

      • sinun kiinnostuksesi ja harrastuksesi

      • sinun luonteenpiirteesi/persoonallisuus

    • Kun otat yhteyttä meidän Laskutus & Asiakaspalveluun

      Keräämme kaikki tiedot jotka valitset jakamaan meidän Laskutus & Asiakaspalvelumme kanssa, kuten:

      • sinun sähköpostisi

      • palvelut, Malli tai asiakaskäyttönimi, joka on liitetty sinun pyyntöösi

      • kommenttisi tai mielipiteesi Mallista

      • keskustelusi Asiakaspalvelun kanssa

      Yleisempi, koun kommunikoit meidän kanssa millä tahansa toisella tavalla, keräämme mitkä tahansa tietoja jotka tarjoat meille.

    • Kun ostat krediittejä

      When you purchase credits in order to participate on our site, depending on the payment method you choose, we may collect and process your identification information (first name, last name, country, ZIP code) and payment information.

  2. Yksityistietoja jotka saamme kun käytät meidän palveluja

    Keräämme tiettyjä tietoja sinusta kun käytät meidän palveluja ja navigoit meidän verkkosivustossa.

    Konkreettisesti, tämä tarkoittaa että, kun vierailet meidän verkkosivustossa tai käytät meidän palveluja, myös jos et ole luonut käyttäjätilin tai kirjautunut sisään, keräämme tiettyjä tietoja sinusta.

    • Käyttötietoja

      Keräämme tietoja sinun aktiviteetistä verkkosivustollamme ja miten interagoit verkkosivustomme ominaisuuksien kanssa. Periaatteessa, tiedämme:

      • your activity history on our site and the special features you used on the site, for example, if you voted in awards, sent a feedback after private chat, rated and/or put a Model in your list of favorites, made a Video/Voice Call to the Model, subscribed to Model’s MyStory, etc.

      • the time you spend in private chat, who are the Models and categories of Models (for example, Asian girls, Latin women, black hair) you watched;

      Keräämme myös tietoja sinun kommunikoinnista Mallien kanssa, kuten:

      • Mallin käyttönimi

      • sinun kommunikoinnin aika ja päivämäärä

      • the type of communications (for example, a wall message, private chat, etc...)

      If you share content with Models (for example, pictures), such content will be stored on our system for the proper technical execution of the service.

    • Sisältötietoja

      For technical purpose, we store on our system content you create and/or post and/or transmit on/via our site (fore example pictures) and information about the content you create or provide.

      Keräämme myös, mitkä tahansa tietoja jota sinä kommunikoit ja/tai jakaat verkkosivuston Mallien kanssa, kuten viestit jotka lähetät yksityischatissä tai live esiintymissä.

      If you turn on your microphone in private chat, we may retain your audio feed for a limited period of 6 months in order to protect our rights or defend ourselves against any claims. Any such data retained shall be held in our secured records with restricted access. Please note that in case you turn on your camera in private chat, we never record or keep in any way your camera feed. We also do not allow our Models to record or capture your personal camera or audio feeds during private shows. Such action is prohibited on our site.

      If you use the Video/Voice Call feature on our site, we do not record or process your communication data with the Model. Your communication is private.

      Keräämme mitkä tahansa muut kommunikontitietoja kuten puhelinkeskusteluja, chattilokeja, tekstiviestejä, fakseja ja kirjeitä jotka lähetät meille.

    • Lokitiedostot ja laitetiedot

      Me keräämme automaattisesti lokitiedostoja ja tietoja sinun tietokoneesta, puhelimesta, tai muusta laitteesta jota käytät päästäkseen meidän palveluihin tai navigoimaan sivustollamme. Tämä sisältää:

      • IP-osoitteesi

      • päivämäärä ja aika kun kirjauduit tilillesi

      • montako sivua katselit

      • minkä tyyppisiä palveluita käytät

      • laitteisto, ohjelmisto tai selain jonka käytät

      • tietoja sinun tietokoneen käyttöjärjestelmästä, kuten ohjelmaversio

      • kieliasetuksesi

      • tunnisteita, joihin liittyy evästeitä tai muu teknologia joka voi yksilöllisesti tunnistaa sinun laitetta tai selainta.

      jos käytät mobiililaitetta, voidaan myös kerätä:

      • tietoja jotka tunnistaa sinun mobiililaitetta

      • laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet

      • sijainnin yksityiskohdat

      • applikaatiokaatumiset tai muu järjestelmätoiminta

    • Tietoja kerätty evästeillä ja muilla teknologialla

      Kuten monet muut verkkosivustot ja applikaatiot, käytämme evästeitä ja muuta teknologiaa (kuten web-majakat, web-tallennus ja ainutlaatuiset mainontatunnisteet) keräämään tietoja sinun aktiviteetistä, selaimesta ja laitteesta.

      Suurin osa selaimista ovat asetettu hyväksymään evästeitä oletuksena. Jos sinä suosit, voit yleensä poistaa tai hylätä selainevästeitä selaimesi tai laitteesi asetuksien kautta. Pidä kuitenkin muistissa, että evästeiden estäminen voi vaikuttaa negatiivisesti verkkosivustomme palveluiden käyttämisessä. Jos haluat oppia lisää miten käytämme evästeitä ja valintojasi, ole hyvä ja lue meidän Evästekäytäntöä.

  3. Yksityistietoja jotka saamme kolmannelta osapuolelta

    • Keräämme tietoja jotka verkkosivuston käyttäjät, kuten Vieraat, Jäsenet ja Mallit tarjoavat sinusta chat keskustelun aikana tai kommunikoinnissa meidän Laskutus ja Asiakaspalvelun kanssa.

    • The personal information we collect may also come from third parties, such as partners and service providers, to the site. These third parties assist us in maintaining data accuracy and providing and enhancing the services. We are also dealing with partner ad networks, which help us to promote our site. For example, we might receive information about your experiences and interactions from our partner ad networks.

    • Me myös ylläpidämme itse mainosverkoston ja mainostamistyökalut ja voimme vastaanottaa tietoja sinun kokemuksestasi ja interagoinnista meidän mainoksien ja mainostyökalujen kanssa, jotka ovat julkaistu/käytetty kolmannen osapuolen tai sidoksissa olevissa verkkosivustoissa.

  4. Yksityistietoja jota keräämme julkisesti avoimista lähteistä

    Keräämme julkisesti saatavisia tietoja sinusta ainoastaan kun on pakollista estämään petosta ja laitonta aktiviteettiä meidän verkkosivustossa (esimerkiksi, kun epäilemme että käytät väärää tai varastettua pankkikorttia, kun todistamme lasten hyväksikäyttämistä, pedofiliaa, jne.).

    Tämä tieto voi käsittää julkisesti saatavat tiedot jonka jakaat sosiaalisessa mediassa kuten Faebook, blogisi ja/tai verkkosivustosi, ja mikä tahansa muu julkinen tieto saatavissa internetissä.

    Tämä tieto on aina liitetty tai yhdistelty tietoihin jota keräämme verkkosivustomme kautta, jotta saataisiin päätökseen tutkimuksemme ennen petosten ja laittoman toiminnan ilmoittamista viranomaisille.

  5. Tietojen erikoiskategoria

    • Jasmin is an adult entertainment site and, due to the nature of our site and its purpose, we may have data about you, which could possibly reflect your sexual interests.

      If, after creating an account, you freely indicate certain sexual preferences in order to give yourself more visibility and presence on our site, you are providing us with details about your sexual interests.

      When you use our site, for example when you visit the pages of the Models or when you watch live cam shows, we process and store information related to your activity (e.g. the category of Models you watched or the page you visited) in order to provide you with the services you requested for and enhance your experience on the site. If you agreed to receive promotional emails from us, we will also send you special offers and news about our features based on your interests on our site.

      Due to the explicit meaning of each category name, as well as the types of Models you request services from (e.g. Asian girls, White Ladies, Latin Women, etc…), it is possible that the chosen categories indicate your online sexual preference to us.

      We understand that this may not explicitly reflect the reality of your life outside of the site. Your online preferences may only be a role that you choose to play in a virtual environment. However, in order to provide you with the highest level of data protection, we categorize such type of data under the sensitive data category, which is highly protected and handled with the utmost care.

    • What are your choices regarding the collection and use of your sensitive data?

      Because your online sexual preferences and other data relating to your sexual interests are essential aspects of privacy, we are maintaining very high IT security standards. We are periodically proceeding with controls and assessments of our security measures, in order to guarantee a trustworthy environment.

      We will always ask you to agree to the use of your sensitive data.

      Please be aware that you can change your opinion regarding the processing of the aforementioned sensitive data in your consent settings at any time.

      However, please note that refusing to provide or revoking your consent to have this data collected and used means that you will not be able to log into your account and use the services, as we will not be able to provide you with the services without processing such information.

      Siinä tapauksessa että vapaasti indikoit sinun sekusaaliset mieltymykset sinun tiliasetuksissa, ja haluat poistaa tämän tiedon, voit helposti poistaa sen sinun tilin profiilistasi. Tämä ei vaikuta sinun käyttämistä tätä verkkosivustoa.

Miksi Prosessoimme Sinun Henkilökohtaiset Tiedot?

Käytämme tiedot jotka keräämme, seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Avata sinun Jäsentili ja tarjota sinulle palvelut

    Pääasiallisesti, käytämme yksityistietoja jotka annat meille kun luot tilisi, avaamaan ja ylläpitämään sinun online-tiliäsi, antamaan sinulle mahdollisuuden tehdä lukuisia aktiviteettiä ja käyttämään verkkosivustomme palveluja. Lisäksi, käytämme tietojasi jotta voimme antaa sinulle mahdollisuuden ostaa krediittejä ja hyötymään maksullisista ja maksuttomista palveluista.

    Sinun tilisi avulla voit myös hallita henkilökohtaisia tietojasi. Tililläsi, voit hallita ostoksesu, hyödyllistää erikoistarjouksia, ja hallita tiliasetuksiasi. Olet hallinnassa siitä mitä käytät täydentämään profiliasi, ja voit valita tietoja jotka haluat jakaa meidän kanssa.

    Prosessoimme tämän tiedon antaen meidän oikeutetun kiinnostuksen tarjoamaan pyytämäsi palvelut ja luomaan tiliäsi.

    Jos epäonnistut antamaan minimaalisia tietoja sinusta, sen seuraus tulee olemman, että emme voi luoda tilin ja antaa sinulle mahdollisuutta käyttämään palvelujamme.

  2. Parantaa ja edistää palvelujamme

    • We use limited portion of your data for analytical and statistical purposes. We place great emphasis on the improvement of our services and on the enhancement of your experience as a Member or Guest.

      Jotta voimme paremmin ymmärtää sinun tarpeesi ja miten voimme parantaa palvelujamme, koomme tiedot jotka annoit meille tai mitä keräsimme sinusta kun vierailit verkkosivustomme sivuilla käyttäen meidän palveluja, tunnistamaan yleistrendejä koskien käyttäjiemme mieltymyksiä/tapoja. Tämä auttaa meitä tuottamaan tilastollisia raportteja, esimerkiksi, yleistilastoja asiakkaimme aktiviteeteistä pohjattu katsottujen Mallien kategorioista, maista, tai ostoksista.

    • We are also using Hotjar in order to better understand our users’ needs and to optimize this service and experience. Hotjar is a technology service that helps us better understand our users experience (e.g. how much time they spend on which pages, which links they choose to click, what users do and don’t like, etc.) and this enables us to build and maintain our service with user feedback. Hotjar uses cookies and other technologies to collect data on our users’ behavior and their devices (in particular device's IP address (captured and stored only in anonymized form), device screen size, device type (unique device identifiers), browser information, geographic location (country only), preferred language used to display our website). Hotjar stores this information in a pseudonymized user profile. Neither Hotjar nor we will ever use this information to identify individual users or to match it with further data on an individual user. For further details, please see Hotjar’s privacy policy by clicking on this link.

    • You can opt-out to the creation of a user profile, Hotjar’s storing of data about your usage of our site and Hotjar’s use of tracking cookies by following this opt-out link.

    • Käytämme myös henkilökohtaisia tietojasi testaukseen, ongelmien karttoittamiseen ja parantamaan meidän online-viihdepalveluiden toiminnallisuutta ja laatua. Meidän päämäärä on optimoida meidän verkkosivustomme ja palvelujamme sinun tarpeeksiin, joka tekee niiden käyttöä helpompi ja nautittavampi.

    • Jakaamme erittäit rajoitettuja ominasuuksia sinusta meidän rekisteröiden Mallien kanssa, jotta voivat tarjota sinulle mukautetun palvelun. Ole hyvä ja katso pykälä 5 "KENEN KANSSA JAKAAMME TIETOJASI?" oppiakseen enemmän.

    • Käytämme rajoitettuja tietoja sinusta jotta voimme räätälöitä palvelujamme sinulle. Esimerkiksi, kun vierailet ja kirjaudut verkkosivustoomme, käytämme IP-osoitteesi määritäkseen mistä maasta olet, ja näyttämään sivustoimme sinun kielessä, joten jos vierailet tai kiraudut Suomesta, meidän verkkosivustomme automaattisesti näyttää sisältöä Suomeksi.

    • Meillä on sidosohjelmia joista webmasterit tai muut kolmannen osapuolen tekijät voivat auttaa meitä markkinoimaan verkkosivustojemme, kuten esimerkiksi jotta voimme jäljentää meidän hyvin tunnettuja verkkosivustoja. Nämä verkkosivustot voivat ainoastaan sisältää tiettyjä mallien kategorioita.

      Jakaamme rajoitettuja tietoja sinusta webmastereiden ja muiden kolmannen osapuolen tekiöiden kanssa, jotka osallistuvat meidän ohjelmiin, jotta voimme auttaa heitä luomaan, kunnossapitämään ja optimoimaan heidän markkinointikamppanjoja tai myynninedistämis toimia. Tämä myös mahdollistaa heidän seuraamaan tulojaan. Ole hyvä ja lue pykälä 5 "KENEN KANSSA JAKAAMME TIETOJASI?" oppiakseen enemmän.

    • Lopuksi, ole hyvä ja ota huomioon että mikä tahansa tietoja jota teit yleiseksi meidän verkkosivustollamme, kuten kommentit Mallien yleisellä seinällä, voi näkyä verkkohaussa, sinun käyttäjänimesi kanssa.

    Prosessoimme nämä tiedot antaen meidän oikeudettua kiinnostusta kehittämään ja parantamaan meidän verkkosivustoa ja meidän käyttäjien kokemusta, ja lisäksi edistämään meidän palveluja ja verkkosivustoja.

  3. Asiakassuhteen ylläpito ja komunikointi sinun kanssasi

    • Tarjoamme Asiakas ja Laskutus Tukipalvelua 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa. Jakaamalla sinun henkilökohtaisia tietoja meidän Asiakas ja Laskutuspalveluryhmän kanssa sallii meidän vastaamalla kaikkiin kysymyksiin sinulla voi olla meidän palveluksista.

      All your communications with our Customer and Billing Support and all information you provide in the course of such communications, including any review or opinion about the services of a Model, are stored and reviewed so that we may respond to your request. We can also ensure this way full compliance of all users of our site with our terms and conditions.

      Some of the recorded communications with you are used for training purposes of our employees within the Customer and Billing Support, so that we can ensure customer service excellence.

      Lopuksi, huomioi että, vastaanottamalla asiakkaan pyynnön tai vaatimuksen, meidän Asiakas ja Laskutustukiryhmä voi päästä kaikkiin tietoihin ja käyttötietoihin kerätty sinusta. Haluamme varmistaa että meidän Asiakas ja Laskutustuella on kaiket tarvittavat tiedot voidaakseen asianmukaisesti ja välittömästi vastata pyyntöösi.

      Ole hyvä ja huomioi että Asiakas ja Laskutustuki voi myös komunikoida sinun kanssasi sähköpostin ja muiden tavoin kautta, jos sopiva.

    • Ole hyvä ja huomioi että voimme myös komunikoida sinun kanssasi sähköpostin ja muiden tavoin kautta, jos sopiva, voidakseemme ilmoittaa sinulle tietyistä muutoksista meidän sivuston tapahtumista, kuten esimerkiksi, kun onnistuneesti rekisteröit meidän verkkosivustoon.

    Prosessoimme tämän tiedon antaen meidän oikeudellinen kiinnostus parantamaan meidän käyttäjien kokemusta ja tarjoamaan sopivan asiakaspalvelun sinulle.

  4. Maksu

    • Depending on the payment method you choose, we use your identification data and payment information to process transactions.

    Sinun henkilökohtaisten tietojen käyttö on vaadittu suorittamaan sopimuksen jonka sinulla on kanssamme. Jos ostat krediittejä, käytämme tietojasi suorittamaan maksu ja tarjoamaan sinulle palveluja.

  5. Varmistaa varma ja luotettava ympäristö

    • Siksi että jaluamme luoda ja varimstaa varman ympäristön jossa voit rauhassa nauttia palveluistamme, käytämme sinun henkilökohtaisia tietoja tunnistamaan ja estämään väärinkäytöstä ja muuta laitonta aktiviteettiä verkkosivustollamme.

    • Käytämme myös sinun tietojasi havaitsemaan mahdolliset rikkomukset meidän verkkosivuston sääntöihin. Verkkosivuston säännöt ovat selitetty meidän käyttöehtoissa.

    • Lopuksi, käytetään sinun henkilökohtaisia tietoja turvallisuussyistä ja riskin kartoittamisessa, kuten todentaa sinut meidän verkkosivustossa ja sinun henkilöllisyyden verifiointi.

    Prosessoimme tämän tiedon antaen meidän oikeudellisen kiinnostuksen varmistaakseen verkkosivustomme sääntöjen noudentaminen, väärinkäytöksen havainnoinnin ja estämisen, ja tieto, järjestelmä, verkko ja cyberturvallisuus.

  6. Kustomisoitujen markkinointisähköpostien lähettäminen

    Tämä mahdollistaa sinulle informaatiota uusista palveluista/ominaisuuksista tai erikoistarjouksista.

    Jos hyväksyit vastaanottamaan markkinointisähköpostia, käytämme:

    • tiedot jotka annoit meille

    • tiedot jota saamme sinusta kun selaat meidän verkkosivustossa ja käytät meidän palveluja

    Tämän tiedon perusteella, lähetämme sinulle markkinointisähköpostia räätälöity sinun makuusi tai tietystä osasta sinun ominaisuuksista (kuuten maa, aika joka vietät verkkosivustossa, ostamasi krediittien määrä).

    Markkinointisähköpostin lähettäminen on perustettu sinun suostumukseen. Kuitenkin, huomioi että voit erittäin helposti poistaa tällaisen suostumuksen koska tahansa sinun "Suostumus Asetuksissa". Suostumuksen poisto tarkoittaa että voit jäädä paitsi tiedoista uusista palveluista ja erikoistarjouksista.

    If you agreed to receive marketing emails, we may pseudonymise your email address and use it to generate statistical results. Such statistics are in the form of aggregated data and not personal information (for example, number of users per country who are receiving marketing communications).

  7. Yksilöllistä Sisältöä

    Käytämme ohjelmistoa, joka oppii sinun käyttäytymisestä meidän verkkosivustolla (kuten esimerkiksi, kun selaat meidän verkkosivustossa, katsot livestriimejä, katsot Mallien profiileja tai lisäämällä suosikkeja listaasi) ja oppii ennustamaan minkä tyyppisiä Malleja voisivat olla sinulle kiinnostavia.

    Thus, the webpage will adapt to your needs and you will quickly find content related to your preferences.

    Oletko luonut tilin vai ei, ohjelmisto näyttää, sinun seuraavassa kirjautumisessa tai vierailussa, verkkosivu paohjattu sinun mieltymykseen viimeisestä aktiviteetista.

    Luotamme sinun suostumukseen luodaksemme sinulle räätälöidyn kokemuksen.

    You may withdraw your consent at any time by opting-out in your Consent Settings or via email in case you are not a Member yet. Revoking your consent to content personalization may negatively affect your experience.

  8. Suostua mihinkä tahansa lailliseen vaatimukseen ja valvoa meidän juridiset oikeudet

    We may rely on a legal obligation to process your personal data. For example, we retain your transaction information to maintain legally required accounting records.

    We may also use your information to respond to requests of competent authorities or given our legitimate interest to establish, exercise or defend legal claims. We also use your data, if necessary, to investigate issues with the bank processing your payment or with a debt collector, in case of unpaid transactions, chargebacks or refunds.

    Voidaan yhdistää sinun tietoja tietojen kanssa jotka ovat oikeudellisesti vastaanotettu muilta kolmannen osapuolen lähteistä ja käyttää niitä yllämainituille tarkoituksille.

How do We Protect And How Long Do We Retain Your Personal Data?

We implement serious security measures, including technical and organizational security measures, to grant maximum protection to your personal information against unauthorized access, modification, disclosure or deletion. Your data is protected by our highly sophisticated security systems.

Me aktiivisesti aktivoimme tietojen menetyksen ennaltaehkäisyjärjestelmää vuotoja vastaan, varkauteen ja tietovuotoon varmistaakseen että meidän verkkosivusto ja koko siihen liitetty IT-infrastruktuuri on päivitetty uusimpien verkon tietoturvahaavoja vastaan. Testaamme jaksottain meidän IT-systeemi ja teemme hinostuneita tunkeutustestejä. Meidän verkkosivustomme sisällyttää edistyksellisimmät tietoturvateknolgiat saatavissa jotta voimme varmistaa maksimaalista turvallisuutta sen käyttäjille ja heidän liittyvien tietojen säilyttämiseen.

We will retain your personal data for as long as we consider it necessary to:

  • Enable you to use our services and provide our services to you, including maintaining your customer account;

  • Comply with our legal obligations. For example, we may keep some of your information for tax, legal reporting and auditing obligations. Please note that, according to Luxembourg legislation, financial related information shall be kept for a period of ten years.

  • Conduct our business and for our legitimate business interests, such as establishing, exercising or defending legal claims, chargeback prevention, fraud detection and prevention, hindering any other illegal activity on our site, and enhancing safety. For example, if we close or suspend your account for fraud or illegal activities, we may retain certain information about you to prevent you from opening a new account in the future. Such information shall also be kept available in case of ongoing judicial proceedings/and or investigations. As part of our fraud detection and prevention process, we also blacklist all former usernames for a certain time. Therefore, a former username cannot be used for a new registration.

  • Protect our site and your personal information from accidental or malicious loss and destruction. Residual copies of your personal information may not be removed from our backup systems for a very limited time (usually 30 days).

Some copies of your information (e.g., log records) may also remain in our database, but are disassociated from personal identifiers.

In case you have a question about a specific retention period for certain categories of personal data we process about you, please contact us via the contact details provided in point 9 "HOW TO CONTACT US?"

Kenen Kanssa Jakaamme Tietojasi?

We share a portion of your personal data with the following parties:

  1. Mallien kanssa

    Sopimuksesi meidän kanssa varmistaa sinun kykysi hyödillistää ja ostaa palveluja liittyen aikuisviihteeseen meidän Malleilta.

    • Liittyen sinun profiilitietoihin, oletuksena, ainoa tietoelementti näkyvissä Malleille on sinun käyttäjänimi.

      Kuitenkin, voit valita jakaamaan muita tietoja Mallin kanssa, kuin mitä olet lisännyt "Minun Profiiliin" tilitietoissasi, kuten sukupuoli, ikä, paikka, kiinnostuksia, jne...; voit myös kytkeä sinun kamerasi yksityischatissä mahdollistaen visuaalinen kommunikointi Mallin kanssa, tai vain aktivoida mikrofonisi. Malli ei ole sallittu nauhoittamaan visuaalisuutta jota tarjoat.

      Joka tapauksessa, muista että voit hallita tietojen näkyvyyttä, jotka olet lisännyt "Minun Profiilin", valitsemalla sopivan valinnan yksityisyysasetuksissa, ja siten määrätä kuka voi nähdä tiedot jotka laitat profiiliisi.

      In case you decide to share additional content with the Models, such as pictures, please note that you are fully responsible of such sharing of information and that we cannot be held responsible of any disclosure you freely made.

    • Mitä muuta näytämme sinusta Malleille?

      • Siksi että Mallit näyttäytyvät lukuisissa verkkosivustoissa samaan aikaan (kaikki meidän, ja sidoksissa olevat verkkosivustot), näytämme heille mistä verkkosivustosta sinä vierailet

      • Näytämme heille erityinen kuvake, mikäli olet heidän fanklubin tilaaja

      • Näytämme heille erityinen kuvake, jos olet lisännyt heitä suosikkeihin

      • Näytämme heille erityinen kuvake, jos olet säännöllinen Jäsen verkkosivustossa ja olet jo ostanut tietty määrä krediittejä, että he tietävät että ansaitset erityistä huomiota ja hyvän palvelun. Ole hyvä ja huomioi että voit deaktivoida tämän ominaisuuden, ottamalla yhteyttä sähkpostiin tai osoitteeseen mainittu kohteessa 9 "MITEN OTTAA YHTEYTTÄ?"

  2. Muiden verkkosivuston käyttäjien kanssa ja julkisuuden kanssa

    • When you chat with a Model in a free chat, other users of our site can see your username and the messages you write. In addition, other users can see in a free chat if you become a King of the Room and the number of credits you spent on surprises for said purpose.

    • Jos jakasit tietoja itsestäsi "Minun Profiilissa", voit valita paljastamaan sellaisia tietoja muiden käyttäjien kanssa, vain Malleille jonka kanssa olet yksityischatissä tai ei kenellekään, sinun yksityisasetuksissa. Kuten osoitettu, ole hyvä ja muista että voit hoitaa tietosi, joka lisäsit "Minun Profiiliin", näkyvyyttä valtsemalla sopiva vaihtoehto sinun yksityisasetuksissa ja siten määrätä kuka voi nähdä tiedot jotka laitat profiiliin.

    • Lisäksi, jos kommentoit Mallin seinälle, muut käyttäjät voivat nähdä kommenttisi. Sinun kommentit ja käyttäjänimesi voi myös näkyä verkkohaussa, kuten esimerkiksi Google. Siksi, jos et halua muut käyttäjät tai yleinen yleisö näkemään kommenttisi, ole hyvä ja älä kommentoi Mallin seinälle.

    When you initiate a private chat with a Model, apart from the Model, only limited staff within our organization can access on a "need to know" basis the communications and/or images (in case you turn on your webcam) you share. Be assured that other Guests or Members of Jasmin will not access any information about you from the moment you enter into a private chat.

  3. Yhtiömme ryhmän kokonaisuus

    Jakaamme henkilökohtaisia tietojasi meidän seuraavien Luxemburgin, Unkarin ja USA'n yritysryhmien kanssa, ja he auttavat meitä tarjoamaan palvelut sinulle:

    • Docler Holding S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

    • Docler IP S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

    • Docler SSC Kft, Expo tér 5-7, H-1101, Budapest, Unkari

    • Docler Media LLC, 8000 Beverly Blvd, Los Angeles, CA 90048, USA

    • Escalion S.à r.l., 44, Avenue John F. Kennedy, L-1855, Luxembourg, Grand Duchy of Luxembourg

  4. Webmasterit jotka osallistuvat meidän sidos-ohjelmiin

    Meillä on sidos-ohjelmia jonka kautta webmasterit ja muut kolmannen osapuolen tekijät voivat auttaa meitä edistämään verkkosivustojamme, kuten esimerkiksi, luomalla jäljentäminen meidän hyvistä tunnetuista verkkosivustoista. Nämä verkkosivustot voivat ainoastaan sisältää tiettyjä Mallin kategorioita.

    Please be aware that by registering on one of our affiliated sites, you will also be considered as registered on our original sites, including notably livejasmin.com and jasmin.com. You can therefore log in on these different sites with the same login credentials.

    Ole hyvä ja huomioi, huolimatta siitä, jos rekisteröidyit suoraa meidän verkkosivustoistta tai meidän sidoksissa olevissa varkkosivustoissa, me olemme sinun henkilökohtaisten tietojen hallitsija. Esimerkiksi, kun luot käyttötilin tai ostat krediittejä, henkilökohtaiset tiedot jotka annat näihin takkoituksiin menevät suoraan meille. Webmasteri ei voi nähdä tai päästä sinun henkilökoihtaisiin tietoihin, ja on vain tekninen operaattori ja liikekumppani joka autaa meitä edistämään meidän toimea. Et ole missään tapauksessa webmasterin asiakas.

    Jakaamme ainoastaan rajoitettuja tietoja heidän kanssa joka kuitenkin ei voi johtaa sinun suoraan identifikointiin. Nämä minimaaliset tiedot auttaa heidät luomaan, ylläpitämään ja optimoimaan heidän markkinointikampanjat tai myynninedistämistoimet. Tämä myös sallii heitä seuraamaan tulojaan. Nämä tiedot sisälyää sinun rekisteröintipäivämäärä, verkkosivusto josta tulit, rekisteröit tai ostat krediittejä, sinun maa, sinun käyttäjänimi, ostetut krediittipakkaukset (siinä tapauksessa jos webmasteri on oikeutettu komissioon) ja tietyt laitetiedot (käyttöjärjestelmä, selaintyyppi ja laitetyyppi (kuten tablet, puhelin, tietokone)).

    Ole hyvä ja tiedä, että emme koskaan jakaa heidän kanssa minkäänlaisia tietoja jotka voisivat tuottaa sinun suoraa tunnistamista, kuten esimerkiksi, oikea nimesi, osoitteesi, sähköpostisi, maksutietosi tai IP-osoitteesi.

  5. Palveluntarjoajat

    Käytämme huolellisesti valitut ja luotetut kolmannen osapuolen tekijöitä, jotka toimivat palveluntarjoajina sivustollamme.

    Takaamme että he ovat sidottuja sopimusvelvoitteilla prosessoimaan tietoja jotka jakaamme heidän kanssa meidän ohjeiden, tämän Tietosuojakäytännön ja kaikkien sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti.

    As we constantly work on the development and enhancement of the technology to support our site, our third party service providers we are using may regularly change. Such entities mainly belong to the following areas: (a) business intelligence and analytics; (b) customer care; (c) marketing and sales; (d) fraud prevention.

  6. Maksutoimittajat ja rahoituslaitokset

    Kun ostat krediittejä, riippuen siitä minkä maksumenetelmän valitset, maksusi voi suorittaa kolmannen osapuolen pankki tai maksusuorittaja ja voit jakaa tämän tekijän kanssa jotkut yksityiskohdat, sekä maksutietoja jotka ovat vaadittuja maksusuorituksen tekemisessä.

    Voit vastaanottaa maksusuoritussähköposteja tältä suorittajalta, varmistamaan ostoa, mukaanlukien lähetys, mahdolliset palautukset, ja seurantakutsuja antakseen palautetta tälle suorittajalle.

    Jos suoraan jakaat tietoja kolmannen osapuolen tekijälle, tämä Tietosuojakäytäntö ei määrää sinun henkilökohtaisten tietojen prosessointia kolmannen osapuolen tekijältä.

    If you choose the payment method "Credit/Debit card", your transaction will be handled by Escalion S.à r.l., which is part of our companies group and located in Luxembourg. For your information, you can find its privacy policy here

    Kun takaisinperintä on pyydetty joko sinulta tai krediittikortin haltijalta, joka on käytetty maksusuoritukseen, meidän täytyy, määrätyissä tapauksissa, jakaa jotkut tiedot sinusta ja sinun palvelujen käytöistä suorituksen hoitavan pankin kanssa.

    Voimme lisäksi jakaa tietoja relevantin rahoituslaitoksen kanssa, jos harkitsemme sen olevan ehdottomasti välttämätöntä väärinkäytöksen tunnistamiseen ja ennaltaehkämiseen.

  7. Lainvalvontaviranomaiset ja valtion viranomaiset

    To the extent permitted by applicable laws, we may also share information with law enforcement agencies or authorities, if such disclosure is reasonably necessary to (a) comply with our legal obligations, (b) respond to information requests for fraud investigations and alleged illegal activities, (c) enforce and administer our terms and conditions, and/or (d) protect our rights or defend ourselves against any claims.

  8. Liiketoiminnan siirtoja

    Finally, please also note that your information may be transferred to another entity of our group following some internal reorganization or to another third party entity in case of sale, reorganization, restructuring, merger and/or acquisition or any other disposal whatsoever at group or company level resulting that part (more than 50%) or whole of our business (or related assets) is either directly or indirectly transferred or falling under control of a third party acquirer, provided the latter and/or the other group company in case of internal reorganisation operates within same or similar line of business as ours and commits to comply with this Privacy Policy.

Miten Siirrämme Sinun Henkilökohtaisia Tietoja Euroopan Talousalueen Ulkopuolelle?

Kuten olemme yritys joka sijaitsee Luxembrgissa, seuraamme EU'n Tietosuojadirektiiviä yleisesti kutsuttu "GDPR" (Jos haluat oppia lisää voit katsoa: EU Direktiivi 2016/679 suojaamisesta luonnollisia henkilöitä koskien henkilökohtaisia tietoja ja sellaisten tietojen vapaa kulkeminen, ja kumoava Direktiivi 95/46/EC), joka tarjoaa sinun henkilöhohtaisten tietojen suojaamisen kovan tason.

In the course of the operation and exploitation of the site and the provision of the services, your personal information may be transferred outside of the European Economic Area ("EEA") to our affiliated companies or to third parties data processors located in the US and other countries outside of where you live, for the purposes specified in this Privacy Policy.

Jos siirrämme henkilökohtaisia tietojasi EEA'n ulkopuolelle, yritämme varmistaa että oikeutesi ja vapautesi henkilökohtaisten tietosi prosessoinnissa ovat asianmukaisesti ja sopivasti suojattuja. Tähän tarkoitukseen käytämme Euroopan Komission hyväksytyt Sopimuslausekkeet, jotka voit löytää tästä.

Mitkä ovat Oikeutesi Koskien Henkilökohtaiset Tietosi?

Teimme parhaamme selittääkseen mitkä olevat sinun oikeuksesi ja kuinka voit käyttää niitä. Jos, huolimatta alla olevista selityksistä, olet vielä epävarma sinun mahdollisista toimenpiteistä tai oikeuksien käytön edellytyksistä, älä huoli, meidän Tukiryhmämme antaa sinulle kaiken avun jotka tarvitset kun käytät oikeuksiasi.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä, koska tahansa, ennenkuin otat oikeuksiasi käyttöön ja vastaamme pyyntöösi niin nopeasti kuin mahdollista.

Ole hyvä ja huomioi että olemme luoneet tietyn käyttöliittymän nimeltä "Yksityisyysoikeudet" sinun tiliasetuksissa, jotta voit helposti ottaa tietyt oikeuksesi käyttöön.

Our Support Team will provide you with information on actions taken within one month of the day of receipt of your request. Only in exceptional circumstances, when we face complex and a high number of requests, we may extend this period of response up to two further months.

Ole hyvä ja huomioi että oikeuksesi voi käyttää ilmaiseksi. Kuitenkin, perusteettomat tai liiallisia pyyntöjä, erityisesti niiden toistuvan luonteen vuoksi, johtaa maksun suorittamiseen.

Please also understand that, because your privacy is so important for us, our Support Team may need to duly verify your identity and ask you to provide additional information before executing your request.

  1. Tiedonsiirto ja tietojen siirrettävyys

    Sinulla on oikeus päästä sinun henkilökohtaisiin tietoihin jotka pidämme sinusta, pyytämällä kopio sinun henkilökohtaisista tiedoista ilmaiseksi "Tietojen Lataaminen"-osiosta sinun käyttötilin asetuksissa.

    Kun henkilöllisyytesi on tarkistettu, sinun pyyntösi lähetetään meidän Tukiryhmälle.

    Jos katsomme että pyyntösi on ilmeisen perusteeton tai liiallinen(kuten esimerkiksi, kun pyydät sinun tietojesi kopiot useita kertoja lyhyessä ajassa), voidaan kieltäytyä toimimasta tai veloittaa kohtuullisen maksun, ottaen huomioon hallinnolliset kustannukset tietojen antamiseksi.

    Tietyissä tapauksissa, voit myös olla oikeutettu pyytämään kopioita henkilökohtaisista tiedoista, jotka olet antanut meille, strukturoitussa, yleisesti käytetyssä, ja kone-luettavassa formaatissa ja/tai pyytää meitä lähettämään tämän tiedon toiselle palveluntarjoajalle (jossa teknisesti mahdollista). Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin tänne privacy@livejasmin.com.

  2. Virheellisten ja puutteellisten tietojen korjaaminen

    Sinulla on oikeus pyytää että korjaamme sinun henkilökohtaisten tietojen puutteita.

    Tähän tarkoitukseen, voit lähettää sähköpostin privacy@livejasmin.com.

  3. Tietojen säilyttäminen ja poistaminen

    Jos et enää tahdo että me käytämme tietojasi, voit pyytää että poistamme henkilökohtaisia tietojasi ja sulkemaan tilisi. Siinä tapauksessa, ole hyvä ja valitse "Unohda Tietojani" "Yksityisyyden Suoja"-osiossa käyttäjätilisi asetuksissa.

    Pyyntösi lähetetään meidän Tukiryhmälle joka ottaa sinuun yhteyttä, oppiakseen enemmän pyynnöstäsi. Kuitenkin, jos sinulle tulee ongelmia, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä koska tahansa.

    Please note that if you request the erasure of your personal information, we will retain your personal data for as long as we consider it necessary to:

    • Comply with our legal obligations. For example, we may keep some of your information for tax, legal reporting and auditing obligations. Please note that according to Luxembourg legislation financial related information shall be kept for a period of ten years.

    • Conduct our business and for our legitimate business interests, such as establishing, exercising or defending legal claims, chargeback prevention, fraud detection and prevention, hindering any other illegal activity on our site, and enhancing safety. For example, if we close or suspend your account for fraud or illegal activities, we may retain certain information about you to prevent you from opening a new account in the future. Such information shall also be kept available in case of ongoing judicial proceedings/and or investigations. As part of our fraud detection and prevention process, we also blacklist all former usernames for a certain time. Therefore, a former username cannot be used for a new registration.

    • Protect our site and your personal information from accidental or malicious loss and destruction. Residual copies of your personal information may not be removed from our backup systems for a very limited time (usually 30 days).

    Some copies of your information (e.g., log records) may also remain in our database, but are disassociated from personal identifiers.

  4. Oikeus vastustaa

    • Prosessoimme tietojasi eri syistä kuten selitetty "3. MIKSI PROSESSOIMME HENKILÖKOHTAISIA TIETOJASI?". Sovellettava laki voi oikeuttaa sinua vaatimaan, että emme käsittele henkilökohtaisia tietojasi tiettyihin erityistarkoituksiin, jos tällainen käsittely perustuu oikeutettuun etuun. Jos olet tällaista prosessointia vastaan, lopetamme sinun henkilökohtaisten tietojen prosessoinnin näihin tarkoituksiin.

      Tietyissä tilanteissa voimme joutua kieltämään sinun pyynnän suorittamisen. Tämä voi olla tapauksessa kun meillä on oikeutettu perusta jatkaa tällainen prosessointi tai jos meidän täytyy perustaa, käyttää tai puolustaa oikeustoimia.

      Ole hyvä ja muista että vastustamalla tietojasi käyttöön voi poistaa käytöstä tilisi käytön.

    • Ole hyvä ja huomioi että voit, koska tahansa, pyytää meitä lopettamaan lähettämään sinulle markkinointisähköpostia valitsemalla pois vaihtoehdon sinun käyttötilin asetuksissa.

  5. Oikeus rajoittaa käsittelyä

    Sinulla on oikeus pyytää että me pidämme sinun henkilökohtaisia tietoja "limbossa", niin kauan kuin muut haasteet ratkaistaan.

    Periaatteessa, voit pyytää meitä pitämään kiinni tietojen käytöstä 4 tapauksessa:

    • Jos kiistät sen, että henkilökohtaiset tiedot joita pidämme sinusta ovat tarkkoja: tässä tapauksessa, näihin tietoihin liittyvät käsittelytoimet ovat pidetty suljettuna tämän tarkistamisjakson aikana.

    • Olet vastustanut oikeutettu(jen) etu(jen) mukaista käsittelytoimintaa:tässä tapauksessa, voit vaatia prosessointioperaation jäätymisen niin kauan kuin me tarkistamme prosessoinnin perustelua.

    • Pidät, että prosessointi on lainvastainen mutta vastustat poistamista ja pyydät rajoitusta, sen sijaan.

    • Meillä ei ole lisätarpeita tietoihin mutta sinä vaadit sen laillisten vaatimusten laatiminseen, käyttämiseen tai puolustamiseen.

    Huolimatta pyynnöstäsi, voimme silti jatkaa sinun henkilökohtaisten tietojen prosessoinnin jos tarvitsemme laatia, käyttää tai puolustaa laillista vaatimusta. Ilmoitamme sinulle ennen rajoituksen nostamista.

  6. Oikeus vaatia valitusta valvontaviranomaisen kanssa

    Jos katsotte, että henkilötietosi prosessointi loukkaa GDPR'ää tai muuta kansallista lainsäädäntöä, sinulla on oikeus jättää valituksen valvontaviranomaiselle, (erityisesti Jäsenmaa jossa asut, työpaikka tai väitetystä GDPR'n rikkomisesta).

Muutokset Meidän Tietosuojakäytäntöön

Voimme joskus muokata tätä Tietosuojakäytäntöä vastaamaan muutoksia palveluihimme ja miten voimme käsitellä henkilötietojasi tai muutoksia sovellettavissa laeissa.

Jos teemme muutoksia joita harkitsemme tärkeäksi, ilmoitamme sinulle ilmoituksella kyseisellä sivustolla ja/tai otamme yhteyttä muulla tavalla, kuten sähköpostitse.

Sovellettavan lain sallimissa rajoissa, sellaiset muutokset sovelletaan ajankohdasta kun ovat julkistettu meidän sivustossa, ellemme määrää voimaantulopäivämäärää. Sinun jatkuva käyttö meidän sivustosta siitä päivästä on riippuvainen uudesta Tietosuojakäytännöstä.

Miten Ottaa Meihin Yhteyttä?

Jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai yleensä meidän yksityisyysmenetelmistä, ole hyvä ja lähetä sähköposti privacy@livejasmin.com tai kirjeenä allemainittuun osoitteeseen, ja otamme pian yhteyttä. Olemme aina iloisia keskustelemaan meidän yksityisyysmenetelmistä.

Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg

Olemme myös iloisia ilmoittamaan että meillä on työntekijä omistettu sinun yksityisyyden suojaamiseksi, meidän Tietosuojavastaava. Voit tavoittaa meidän Tietosuojavastaava suoraan sähköpostilla: dpo@livejasmin.com tai kirjeellä seuraavaan osoitteeseen:

To the attention of the DPO
Duodecad IT Services Luxembourg S.à r.l.
44, Avenue John F. Kennedy
L-1855, Luxembourg
Grand Duchy of Luxembourg